Jan des Bouvrie laminaat bij Gamma

Gamma presenteert de nieuwe Jan des Bouvrie collectie, inclusief laminaat in drie verschillende uitvoeringen. Tijdens de vloerweken tot 16 oktober wordt veel laminaat met flinke kortingen verkocht.


Het Jan des Bouvrie laminaat is er in de kleuren wit, naturel of antraciet, met een fabrieksgarantie van 15 jaar.De nieuwe collectie wordt verkocht voor €14,99 per vierkante meter, ofwel €31,92 per pak met inhoud van ongeveer 2,13 m2.

VLOERWEKEN GAMMA
Tot en met 16 oktober zijn het vloerweken bij Gamma met veel korting op laminaat. Behalve het Jan des Bouvrie laminaat geeft Gamma kortingen van 20% en 25% op overig laminaat.

Eén van de goedkoopste soorten laminaat van Gamma is laminaat Basic, verkrijgbaar voor €8,79 per vierkante meter. Basic is er in vier decors, en de fabrieksgarantie is 7 jaar.

Gamma laminaat Style is er in twee verschillende uitvoeringen, allebei met v-groef verkrijgbaar in vier decors. De gewone uitvoering heeft een garantie van 15 jaar en kost nu €13,49 per m2, ofwel een korting van 25%.

De laminaat Style uitvoering met gekalkte houtstructuur heeft een garantie van 15 jaar en wordt nu met 20% korting verkocht voor €19,19 per vierkante meter.

Op laminaat Deco is de korting zelfs 40% en kost een vierkante meter nu tijdelijk €8,39.

Bron: Gamma Folder