Praxis kliklaminaat met laagste prijsgarantie

Praxis geeft een laagste prijsgarantie voor zijn klik-laminaat basic van Sencys.

Ook zijn er mooie aanbiedingen voor laminaat van Quick-Step en Pergo.

Van 26 september t/m 9 oktober heeft Praxis weer flink wat mooie laminaataanbiedingen. Zo is het kliklaminaat basic van Sencys, waarop een garantie zit van 15 jaar, te koop voor 7,99 euro in plaats van 9,99 euro. Bovendien geldt een laagste prijs garantie voor dit laminaat van Praxis, dat verkrijgbaar is in drie dessins.

Ook al het overige Sencys laminaat van Praxis wordt tegen een flinke korting verkocht. Sencys kliklaminaat basic met v-groef en houtstructuur kost nu €10 in plaats van €13,49 per vierkante meter en heeft ook een garantie van 15 jaar.

Kliklaminaat Classic wordt tijdelijk verkocht voor €13 in plaats van €15,49 (garantie 25 jaar) en Sencys Silenzio kost nu €15 in plaats van €17,99 per vierkante meter (garantie ook 25 jaar). Kliklaminaat naturel tot slot kost t/m 9 oktober €19 in plaats van €22,99. Op dit laminaat, dat verkrijgbaar is in 8 dessins en geschikt is voor intensief woongebruik en normaal commercieel gebruik, zit ook een garantie van 25 jaar.

QUICK STEP LAMINAAT
Ook het Quick-Step laminaat van Praxis is flink afgeprijsd. Quick-Step Rondino, verkrijgbaar in 4 dessins, kost nu €15 in plaats van €16,99 per vierkante meter. De garantie is 20 jaar.

Quick-Step Moderato laminaat wordt verkocht voor €17 in plaats van €19,99 per vierkante meter. Moderato is verkrijgbaar in 10 dessins met een garantie van 20 jaar.

PERGO LAMINAAT
Ook het Pergo laminaat is tijdelijk met flinke korting te koop bij Praxis. Pergo kliklaminaat Domestic, met v-groef, is verkrijgbaar in 4 dessins en kost tijdelijk €21 per vierkante meter in plaats van €24,99. De garantie is 20 jaar.

Pergo Living Expression (v-groef en in zes uitvoeringen te koop) kost momenteel €24 in plaats van de normale €27,99 bij Praxis. Dit laminaat is inclusief geluidsreducerende ondervloer en de garantie bedraagt liefst 25 jaar.

LAMINAAT ONDERVLOEREN EN PLINTEN
Praxis verkoopt de Sencys 2-in-1 ondervloer, een vochtscherm en ondervloer in één product, voor €2,99 per vierkante meter. Deze ondervloer is geschikt voor alle soorten laminaat en parket.

Decoratieve plinten in diverse dessins met een hoogte van 6cm en een lengte van 240 cm zijn verkrijgbaar bij Praxis vanaf €7,99.

GEREEDSCHAP LAMINAAT LEGGEN
Laminaat kan prima zelf gelegd worden, en Praxis verkoopt veel handige hulpmiddelen voor de doe-het-zelver.

Zo is er de laminaatsnijder van Wolfcraft, die geschikt is voor het snijden van laminaat tot 11mm dikt en 21 cm breed. Dit handige apparaat kost €34,95.

Ook is er de handige laminaat legset van Sencys, bestaande uit een aanslagblokje, een aanslagijzer en 22 spietjes. Hiervoor betaalt u slechts €8,49.

Bron: Praxis folder week 39