Laminaat met flinke korting bij Roobol

Roobol verkoopt momenteel extra afgeprijsd laminaat, dat in veel gevallen gratis wordt gelegd.

Zeker tot en met 8 oktober heeft Roobol flink wat mooie aanbiedingen voor vinyl vloerbedekking, pvc vinylstroken, tapijt en laminaat.

Het goedkoopste laminaat kost nu €9,95 per vierkante meter. Het gaat om Laminaat Saxon click, dat verkocht wordt in vijf verschillende kleuren met een garantie van 10 jaar.

Laminaat Mezzo 2-voeg is tijdelijk afgeprijsd tot €17,95 per vierkante meter, tegen de normale adviesprijs van €24,95. Dit laminaat is aan twee zijden voorzien van een v-groef met houtstructuur en wordt verkocht in acht verschillende kleuren. De garantie op dit laminaat is 15 jaar.

De duurdere laminaatsoorten Forest Loc en Laminaat Mombassa worden gratis gelegd door Roobol. Forest Loc (€19,95 per m2) is voorzien van een mooie houtstructuur en een echte v-groef. Op de vier verkrijgbare uitvoeringen zit een garantie van 10 jaar.

Laminaat Mombassa kost nu €29,95 per vierkante meter, wat zeven euro minder is dan de adviesprijs van de fabrikant. Dit laminaat is aan twee zijden voorzien van een v-groef. De extra brede vloerdelen zijn er in drie kleuren en de garantie is tien jaar.

Ook Variant-4 laminaat wordt gratis gelegd en kost nu €24,95 per vierkante meter. De garantie voor deze zo goed als echte houten vloer bedraagt 15 jaar.

Wanneer er aan een aantal voorwaarden wordt voldaan legt Roobol het laminaat gratis. Daarvoor moet het om een oppervlakte van minstens 20 m2 gaan, dient er ivm de garantie ook een Roobol ondervloer gekocht te worden en is het gratis leggen exclusief plinten, waarvoor plaatsloon wordt gerekend.

Bron: Roobol