Laminaat Ikea met lange garantie en (tijdelijke) korting

Ikea verkoopt vijf verschillende soorten laminaatvloeren. In september is er een kortingsactie voor het duurste GOLV-laminaat, terwijl Tundra-laminaat nu sterk in prijs verlaagd is. In de nieuwe Ikea-folder treffen we een aantal mooie laminaataanbiedingen aan. Zo is het duurste GOLV laminaat van 20 t/m 22 september sterk in prijs verlaagd en betaalt u slechts €8,99 per m2, in plaats van de normale prijs van €11,95. 

Op GOLV laminaat, dat geschikt is voor intensief gebruik in huis en normaal commercieel gebruik, zit een garantie van liefst 25 jaar, waarmee het het toplaminaat van het bedrijf is. Ook het Tundra laminaat van Ikea is nu flink in prijs verlaagd en kost €5,99 per vierkante meter in plaats van de normale prijs van €8,95 per m2. Op Tundra zit een garantie van 10 jaar.
  Daarnaast verkoopt Ikea nog drie andere laminaatvloeren. De goedkoopste hiervan is het Slätten laminaat, dat €3,49 per vierkante meter kost. Voor zover bekend geeft Ikea hier geen garantie op. Voor wie niet op zijn budget hoeft te letten is het misschien verstandiger om voor een duurdere laminaatvloer te kiezen waar wel een mooie garantie op zit. 

Eerder schreven we al eens uitgebreid over de goedkope laminaatvloeren bij Ikea. Een laminaatvloer kunt u prima zelf leggen en de meeste doe-het-zelf ketens hebben ook een ruim assortiment van gereedschappen om zelf laminaat te leggen, zoals laminaatsnijders, plintenknippers, tussenzetstukjes etc. Een laminaatvloer kunt u zelf prima knippen of op maat snijden met een decoupeerzaag. Voor wie daar geen zin in heeft is er natuurlijk ook een gratis leggen service bij veel aanbieders, waarbij er vaak wel een minimale hoeveelheid gekocht moet worden of er een qua prijs wat duurder laminaat aangeschaft moet worden.

Het Ikea Prärie laminaat kost €7,99 per m2, en heeft een garantie van 15 jaar, en is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: essenpatroon/wit en roodbruin. Het GOLV en Prärie laminaat van Ikea is voorzien van het easy clicksysteem, waardoor het nog makkelijker te leggen is. Bron: Ikea