Korting op veel laminaat bij Roobol

Roobol biedt de komende weken flinke kortingen op veel laminaat, dat vaak gratis gelegd wordt.

In de nieuwe Roobol huis-aan-huis folder lezen we dat er tot 24 september flinke kortingen zijn op veel verschillende soorten mooi laminaat en parket.

Onder meer de collectietopper Laminaat Castle XL wordt tijdelijk flink goedkoper verkocht. Per vierkante meter betaalt u nu €27,95 in plaats van de gebruikelijke €33,95. Laminaat Castle XL van Roobol zijn extra brede planken voorzien van 2 zijden v-groef met een dikte van 8 mm. Deze laminaatvloer is verkrijgbaar in 5 verschillende eiken uitvoeringen en de garantie bedraagt 15 jaar, waarbij er onder bepaalde voorwaarden sprake is van gratis leggen.

Net als Laminaat Castle XL is ook Laminaat Mombassa van Roobol één van de duurdere soorten laminaat uit de collectie met een prijs van €29,95 per m2. De normale verkoopprijs is €36,95 voor dit 8 mm dikke laminaat dat verkrijgbaar is in drie kleuren en extra breed is. De garantie is 10 jaar en ook hier is er sprake van gratis leggen.

Ook verkoopt Roobol laminaat Castello en Castello Stoneline. Laminaat Castello kost momenteel €14,95 per vierkante meter, wat flink goedkoper is dan de normale verkoopprijs van €27,95. Dit sterke laminaat met voelbare nerfstructuur is verkrijgbaar in negen kleuren met een garantie van 15 jaar.

Laminaat Castello Stoneline kost nu €16,95 per m2, tegen de normale prijs van €26,95. Dit laminaat lijkt op echte plavuis en is voorzien van een steenstructuur. De drie verschillende kleuren van dit laminaat zijn allemaal voorzien van een garantie van 15 jaar.

Laminaat Forest Loc wordt verkocht voor €19,95 per vierkante meter (normaal €24,95) en is voorzien van een mooie houtstructuur en echte v-groef. De vier kleuren laminaat hebben allemaal een garantie van 10 jaar en er is ook hier sprake van gratis leggen door Roobol.

Verder kost Laminaat Variant-4 nu €24,95 per vierkante meter. Dit laminaat met echte houtstructuur en 4 zijden v-groef is er in zeven verschillende kleuren en heeft een garantie van 15 jaar. Ook dit laminaat wordt gratis gelegd.

Laminaat Super Naturel Chrome wordt verkocht voor €21,95 per m2, terwijl hiervoor normaal €29,95 in rekening wordt gebracht. Dit laminaat beschikt over een mat oppervlak met lichtglanzende nerven in zes kleuren.

Het goedkoopste laminaat dat Roobol momenteel in zijn laatste actiefolder aanbiedt is Laminaat Saxon click. Dit is verkrijgbaar in vijf kleuren en de garantie is 10 jaar. Per vierkante meter betaalt u €9,95 in plaats van de normale prijs van €19,95.

Tot slot heeft Roobol nog een mooie parketaanbieding. Parket Robuust, dat gratis gelegd wordt, is nu te koop voor €44,95, in plaats van €59,95. Dit parket is gemaakt van extra rustieke eiken lamel vloerdelen met v-groef en een dikte van 15 mm. De lengte is 183 cm en er zijn twee populair geoliede uitvoeringen: naturel of wit geolied.

Bron: Roobol (folder week 36)