Mooie laminaataanbiedingen Praxis

Praxis heeft deze weken flink wat mooie aanbiedingen voor aantrekkelijk geprijsd laminaat.

Met name in de vele megastores is het aanbod van laminaat bij Praxis enorm groot.

Eerder schreven wij op deze website al over het ruime aanbod laminaat bij Praxis, dat speciale vloerenshops heeft gerealiseerd in de 28 megastores in Nederland. Hier is het assortiment van verschillende vloeren, waarvan het grootste deel laminaat, nog groter dan in de 'gewone' Praxis winkels.

In tegenstelling tot veel concurrenten verkoopt Praxis ook het bekende laminaatmerk Quick-Step. Ook verkoopt Praxis veel goedkoop laminaat.

Kort samengevat biedt Praxis de merken Character Floor (lamelparket), Laminaat Pergo, Quick-Step (in de uitvoeringen Rondino, Moderato, Ritmo en Andante) en Laminaat Sencys. Op het meeste laminaat zit een lange garantie en vaak wordt een leginstructie en/of hulpmiddelen bijgeleverd, inclusief aanbevelingen voor de beste schoonmaakmiddelen.

TIJDELIJKE AANBIEDINGEN LAMINAAT PRAXIS
Momenteel heeft Praxis een paar mooie aanbiedingen, die geldig zijn t/m 11 september 2011.

In de actiefolder wordt nu klik-laminaat wit eiken aangeboden voor €4,99 per vierkante meter, tegen de normale verkoopprijs van €6,49 per m2. De garantie op dit laminaat is 6 jaar en een pak is omgerekend goed voor 2,66 m2. Bijpassende laminaatplinten kosten €3,99 voor een lengte van 2,40 meter.

Daarnaast zijn er aanbiedingen voor de merken Sencys kliklaminaat en Quick-Step laminaat.

QUICK-STEP LAMINAAT
Quick-Step kliklaminaat Rondino kost tijdelijk €15 per vierkante meter, tegen een normale prijs van €16,99. Rondino is verkrijgbaar in vier dessins en is geschikt voor intensief woongebruik en normaal commercieel gebruik. De garantie bedraagt zelfs 20 jaar.

Voor Quick-Step kliklaminaat Moderato rekent Praxis nu €17 per m2, terwijl dit normaal €19,99 kost bij de doe-het-zelf keten. Moderato is verkrijgbaar in 10 verschillende uitvoeringen en is geschikt voor intensief woongebruik en normaal commercieel gebruik. De garantie is 20 jaar.

Voor zowel Quick-Step Rondino als Moderato bedraagt de inhoud van een pak 1,82 m2.

SENCYS LAMINAAT
Praxis verkoopt momenteel Sencys kliklaminaat basic voor €10 per vierkante meter, terwijl dit normaal €13,49 kost. De garantie op dit laminaat, dat beschikt over een v-groef en houtstructuur, is 15 jaar.

Sencys kliklaminaat Classic wordt verkocht voor €13 per m2, tegen een normale verkoopprijs van €15,49. Er zijn vier uitvoeringen en de garantie is zelfs 25 jaar.

Tot slot verkoopt Praxis tot 11 september Sencys kliklaminaat Naturel (met v-groef en voelbare houtstructuur) voor €19 per vierkante meter, ipv €22,99. De garantie is ook hier 25 jaar en Sencys Natural is er in 10 verschillende uitvoeringen.

Kijk voor meer informatie op de site van Praxis of bezoek een van de winkels.

Bron: Praxis folder