Karwei heeft breed assortiment laminaat

Karwei verkoopt vier verschillende merken laminaat in zijn bouwmarkten, waaronder ook het goedkopere Best Budget Buy.

In totaal verkoopt Karwei vier verschillende soorten laminaat, variërend van goedkoop laminaat met een minder lange garantie tot duurder laminaat met een zeer lange garantie.

Karwei verkoopt in zijn bouwmarkten (via internet kan geen laminaat worden gekocht) de merken vtwonen laminaat, Vita Comfort laminaat, CanDo laminaat en Best Budget Buy laminaat.

Vtwonen laminaat
De vtwonen collectie van Karwei bestaat uit vtwonen Loft collection kliklaminaat en vtwonen Lodge collection kliklaminaat. Beide laminaatsoorten hebben een houtstructuur en zijn voorzien van een extra loopgeluidsreductielaag.

De vtwonen Loft collection is verkrijgbaar in de kleuren kiezel, zand en olijf, en het laminaat heeft een dikte van 7 mm. De vtwonen Lodge collection is beschikbaar in de kleuren kalk, leem en klein en dit laminaat is 8 mm dik. Op beide laminaatuitvoeringen van vtwonen zit een fabrieksgarantie van 25 jaar.

Vita Comfort laminaat
Karwei verkoopt van Vita Comfort de Vita New Classic Collection, Vita Lounge collection en Vita Tiles collection, die allemaal voorzien zijn van een extra loopgeluidsreductielaag. Vita New Classic is een laminaatvloer met een v-groef en houtstructuur verkrijgbaar in 6 verschillende soorten eikenuitvoeringen. De dikte is 8 mm. Vita Lounge collection click laminaat heeft ook een houtstructuur en is 7 mm dik. Dit laminaat van Karwei is te koop in drie eikenvarianten en daarnaast in de kleuren arctic wit, grijs wengé en uni wit.

Tot slot is er de Vita Tiles Collection, een tegellaminaat te koop in vijf verschillende uitvoeringen. De dikte van deze laminaattegels is 8 mm en de garantie is net als voor de twee hierboven genoemde laminaatvloeren van Vita 20 jaar.

CanDo laminaat
Het CanDo laminaat dat Karwei verkoopt is verkrijgbaar in de varianten Trend en Original en XXL. CanDo Trend klik laminaat is te koop in de houtkleuren blank eiken, camel eiken, antraciet eiken, en beach house. De dikte is 8 mm en de garantie 20 jaar.

CanDo Original is te koop in de varianten noten, grenen, lounge eiken, veranda, route de vin brun, Amerikaans eiken, teak, grijs eiken, vintage eiken en steen eiken. CanDo Original is 7 mm dik en heeft een garantie van 15 jaar.

CanDo XXL laminaat is een laminaatvloer die bestaat uit extra lange delen en is bij Karwei te koop in 7 verschillende houtkleuren. De dikte is liefst 12 mm en de fabrieksgarantie is niet minder dan 25 jaar.

Best Budget Buy laminaat
Tot slot biedt Karwei zijn klanten het voordelige (what's in a name) Best Budget click laminaat. Dit merk is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. De ene variant heeft een V-groef en is te koop in 3 soorten houtkleuren met een dikte van 7 mm, de andere variant is enkel verkrijgbaar in de houtkleur wit eiken en is 6 mm dik. Op het Best Budget Buy click laminaat van Karwei zit een fabrieksgarantie van 7 jaar.
Lees hier meer over de prijs van dit goedkope laminaat van Karwei.

Bron: Karwei.nl