Quick-Step laminaat Go-serie voor speel- en kinderslaapkamers

Vorig jaar bracht Quick-Step de nieuwe Go-serie op de markt die speciaal is bedoeld voor slaapkamers van kinderen en voor in speelkamers.

De Go-serie is bestaat uit laminaatvloeren zonder V-groef en is verkrijgbaar in 13 verschillende varianten.

Het aantrekkelijk geprijsde Quick-Step go-laminaat wordt voor de meeste varianten gekenmerkt door meer stroken op het laminaat. In tegenstelling tot de bestaande classic-collectie (3 stroken) heeft de Go-collectie vier, vijf, zeven of zelfs tien stroken per paneel.

Hiertoe werd besloten na een uitgebreide studie van de ontwerpers van het bedrijf, die vaststelden dat de vloertypes Franse eik en esdoorn het beste tot hun recht kwamen bij laminaatstukken met vier op vijf stroken naast elkaar.

Onderling zijn er veel verschillende mogelijkheden binnen de Quick-Step laminaat Go-serie. In totaal zijn er inmiddels 13 uitvoeringen, waarvan de meesten zoals gezegd vier, vijf, zeven of 10 strips hebben. Ook zijn er drie soorten van het nieuwe laminaat met een ontwerp van slechts 1 strook.

NIEUWE TECHNOLOGIE
Behalve de nieuwe Go-serie maakte Quick-Step nog een nieuwtje bekend met de aankondiging van de zogenaamde Silverfrost Technology.

Met deze nieuwe manier van produceren wordt een deel van de houtporiën glanzend gemaakt, waardoor de nieuwe laminaatvloeren een zeer mooi en kenmerkend uiterlijk krijgen. Een combinatie van matte en blinkende poriën zorgt ervoor dat de patronen op laminaatvloer extra goed tot hun recht komen. De Silverfrost Technology wordt gebruikt voor verschillende vloeren uit de Elite en Classic series van Quick-Step.

QUICK-STEP LAMINAAT IN NEDERLAND
Ook in Nederland is Quick-Step actief met een groot assortiment van aantrekkelijke laminaatvloeren. Op de website treffen we een aanbod van 12 verschillende varianten die verkrijgbaar zijn in zeer veel verschillende uitvoeringen.

- Largo (extra lange en brede planken met groef)
- Vogue (karaktervolle beleefde plankenvloer)
- Country (exclusieve landhuisdelen met artisanale uitstraling)
- Rustic (echt authentieke planken met een rustieke uitstraling)
- Eligna (plankenvloer zonder v-groef)
- Perspective (plankenvloer met v-groef)
- Elite (planken met subtiele randafwerking)
- Lagune (badkamervloer)
- Classic (traditionele laminaatvloeren)
- Go (laminaatvloeren zonder v-groef)
- Arte (grootse tegels met subtiele v-groef)
- Quadra (keramische- en natuursteentegels)


Alle varianten zijn zoals gezegd verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunnen consumenten de Go-serie kopen in de volgende modellen: witte es 7 strip (nieuw), boter berk 2 strip (nieuw), adam's appelboom 2 strip (nieuw), chocolade eik 3 strip (nieuw), wilde pruimelaar 2 strip (nieuw), lichte esdoorn 5 strip, franse eik witvernist 4 strip, geborstelde teak 5 strip, franse eik natuurvernist 4 strip, eik natuurvernist lhd, eik hommage grijs geolied lhd, franse eik grijsvernist 4 strip en wengé 10 strip.

UNICLIC
Met het revolutionaire Uniclic systeem worden planken gemakkelijker in elkaar geklikt. Het systeem is zeer sterk. De kliksystemen, uitgefreesd in de kernplaat zelf, zorgen voor een buitengewone treksterkte. Geplaatste Quick-Step planken kunnen niet zomaar uit elkaar getrokken worden.

Op de website van Quick-Step kunt u via de Nederlandse site de dichtstbijzijnde verkooppunten selecteren. Een handige zoekmachine selecteert alle verkooppunten in de buurt van uw woonplaats.

Behalve laminaat levert Quick-Step uiteraard ook een groot aantal verschillende soorten ondervloeren en plinten en zijn er ook speciale oplossingen voor laminaat op trappen.

Quick-Step laminaat wordt gekenmerkt door een aantal belangrijke punten: De vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden en hebben een hygienisch oppervlak. De vloeren zijn tot 10 keer krasbestendiger. De vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. De vloeren zijn voorzien van het Uniclic-systeem, wat gemak biedt en oersterk is.

Bovendien biedt Quick-Step tot wel 25 jaar garantie op zijn laminaatvloeren. Zo geldt voor de Go-vloeren een garantie van 20 jaar.

Bron: Quick-Step