Extra korting 15% laminaat Gamma tijdens kerst

Gamma geeft van 23 t/m 27 december 2010 liefst 15% extra korting op onder meer laminaat.

Dit komt bovenop 15% korting die voor alle producten geldt.

Liefst 75 bouwmarkten zijn tijdens tweede kerstdag geopend.

In de meest recente reclamefolder van Gamma zien we dat klanten tussen 23 en 27 december 15% extra korting ontvangen op alle producten op vertoon van een GAMMA voordeelpas.

Deze 15% korting, die dus slechts enkele dagen geldig is, komt bovenop de reeds bestaande kortingsactie van 15%.

MOOIE AANBIEDINGEN
Dankzij deze tijdelijke dubbele korting loopt het voordeel flink op voor klanten die de komende dagen een laminaatvloer bij GAMMA aanschaffen.

Zo kost het speciale Jan des Bouvrie-laminaat normaal gesproken €17,99 per vierkante meter, wat na de korting van 15% neerkomt op een prijs van €15,29 per m2. Hierbovenop komt dan ook nog eens de tijdelijke extra korting, die tussen 23 en 27 december voor alle producten geldt, wat resulteert in een uiteindelijke prijs van €13 per vierkante meter. Samengevat dus bijna €5 korting per m2 voor het Jan des Bouvrie-laminaat, dat verkrijgbaar is in de varianten wit, naturul en antraciet eiken decor.

Ook Gamma's Style laminaat, wat normaal gesproken €16,99 per vierkante meter kost, kan met een flinke korting gekocht worden en kost tijdelijk €12,28 per m2.

Met name voor het duurdere laminaat loopt de korting extra hard op. Zo betaalt u de komende dagen, uitgaande van de dubbele korting van 15%, €21,63 per vierkante meter voor Gamma's LiFETIMe25 laminaat, wat normaal gesproken €29,99 per m2 kost.

GAMMA VOORDEELPAS
De Gamma voordeelpas is gratis verkrijgbaar en kan direct gebruikt worden. Deze pas kan aangevraagd worden bij de servicebalie van alle Gamma-bouwmarkten, waarna u deze direct kunt gebruiken voor de extra kortingsactie van 15%.

Bron: Gamma