Vloerenfestival bij Carpetright met flinke kortingen

Carpetright geeft flinke kortingen weg tijdens zijn vloerenfestival.

Behalve kortingen die kunnen oplopen tot 50% is er ook nog extra 5% webkorting voor klanten die hun gegevens op internet invullen.

Op de website van Carpetright valt momenteel te lezen dat er tijdens het 'vloerenfestival' honderden vloeren met flinke kortingen worden aangeboden. Het gaat niet alleen om laminaat, maar ook om vinyl, tapijten en vloerkleden. Kortingen lopen op tot wel 50% voor klanten die a.s. zaterdag een aankoop doen in één van de winkels.

Bovendien biedt Carpetright 5% extra webkorting bovenop alle actieprijzen. Daarvoor moeten klanten op de site van het bedrijf een formulier invullen en de ontvangen mail meenemen naar de winkel.

Bij besteding van €150 of meer aan laminaat, vloerkleden, tapijt, vinyl of parket is er dan nog een extra korting van 5%.

LAMINAAT CARPETRIGHTCarpetright heeft een ruim assortiment laminaatvloeren, in prijs variërend van goedkoop naar duur. Het laminaat is allemaal gemaakt van hout dat afkomstig is van verantwoord gekapte bossen.

Op de site wordt een deel van de collectie getoond, met prijzen van €8,99 per m2 tot €24,99 per m2. Behalve Eurostep laminaat is Carpetright ook dealer van onder meer Quick-Step laminaat.

LAAGSTE PRIJS GARANTIE
Klanten bij Carpetright kunnen profiteren van een laagste prijsgarantie van het bedrijf. Dit bekent dat Carpetright het verschil terugbetaalt indien u uw laminaat binnen 28 dagen na aankoop ergens anders goedkoper aantreft.

Deze laagste prijsgarantie geldt naast laminaat ook voor vinyl, tapijt en vloerkleden. Om in aanmerking te komen voor terugbetaling van het verschil wordt de aanvraag gecontroleerd door het hoofdkantoor, waarbij er alleen vergeleken wordt op basis van prijs met concurrenten en niet met internetaanbieders.

Bron: Carpetright