Ruim assortiment laminaat bij Gamma

De Gamma heeft een uitgebreid assortiment laminaat, waaronder Jan des Bouvrie laminaat.

Gamma heeft een ruim assortiment laminaat, waarvan op de website een uitgebreide beschrijving staat.

Gamma verkoopt zowel klassieke, eigentijdse als moderne vloeren die met de meeste zorgvuldigheid ontwikkeld, geproduceerd en gecontroleerd worden. Alle vloeren zijn gemakkelijk zelf te leggen en worden voorzien van een duidelijke leginstructie, garantievoorwaarden en een onderhoudsadvies.

Bekijk hieronder de gedetailleerde informatie (bron: www.gamma.com).

GAMMA KLIKLAMINAAT BASIC
Deze laminaatvloer is makkelijk, snel en naadloos te leggen door het kantelkliksysteem.

• In 5 houtdecors (ahorn, beuken, eiken, antiek grenen en kersen).
• Afmeting (lxbxd): 1290x194x7 mm.
• Inhoud per pak: ca. 2.25 m2 (9 lamellen).

De garantie is 7 jaar en deze vloer is geschikt voor intensief woongebruik en licht commercieel gebruik.

GAMMA KLIKLAMINAAT DECO
Deze laminaatvloer is makkelijk, snel en naadloos te leggen door de fantastische kliksystemen binnen dit assortiment die snel en zéér eenvoudig werken.
Deze vloer is ook verhuisbaar.

• In 14 houtdecors (wit grenen, wit berken, berken, wild beuken, kersen, walnoot, noten, teak, licht eiken, rustiek eiken, geloogd eiken, donker eiken, grijs eiken en wengé).
• Afmeting (lxbxd): 1380x193x7 mm.
• Inhoud per pak: ca. 2.13 m2 (8 lamellen).

De garantie is tien jaar en deze vloer is geschikt voor intensief woongebruik en licht commercieel gebruik.

GAMMA KLIKLAMINAAT STYLE MET V-GROEF
Deze laminaatvloer heeft de uitstraling van een rustiek houten vloer maar de voordelen van laminaat. De vloer is bijna niet te onderscheiden van een echt houten vloer. De V-groef, structuur en prachtige decoren zorgen gezamenlijk voor de natuurlijke uitstraling van massief houten vloerdelen.

Door middel van het kantelkliksysteem kan de vloer zeer eenvoudig zonder lijm gelegd worden. Tevens is de vloer zeer eenvoudig te reinigen, geschikt voor intensief woongebruik en verhuisbaar. De laminaatvloer garandeert u dus jarenlang woonplezier.

• In 4 houtdecors (kalk grenen, wit eiken, teak en wengé).
• Afmeting (lxbxd): 1380x193x7 mm.
• Inhoud per pak: ca. 2.40 m2 (9 lamellen).

De garantie op deze laminaat vloer is 15 jaar en de vloer is geschikt voor intensief woongebruik en licht commercieel gebruik.

GAMMA KLIKLAMINAAT STYLE MET V-GROEF EN GEKALKTE HOUTSTRUCTUUR
Met dit laminaat verkrijgt u door de V-groef en de kalkstructuur de uitstraling van een massieve plankenvloer met kalkafwerking, maar dan met alle gebruiks-voordelen van laminaat.

De kalkstructuur past uitstekend bij een modern sfeervol interieur. Het laminaat is door middel van het kantelkliksysteem makkelijk en snel te leggen. Daarnaast zijn de voordelen van deze laminaatvloer: leggemak, verhuisbaar en de toplaag is hygiënisch, bestand tegen sigarettengloed en eenvoudig te reinigen.

• In 5 houtdecors (wit eiken, zilver eiken, grijs eiken, naturel eiken en donker eiken).
• Afmeting (lxbxd): 1380x193x8 mm.
• Inhoud per pak: ca. 1.86 m2 (7 lamellen).

Op dit laminaat zit 15 jaar garantie. De vloer is geschikt voor intensief woongebruik en licht commercieel gebruik.

GAMMA KLIKLAMINAAT STYLE LANGE DELEN MET V-GROEF EN HOUTSTRUCTUUR
Met dit laminaat krijgt u een natuurgetrouwe uitstraling van echte lange houten vloerdelen. Het geeft een zeer ruimtelijk en rustiek effect zonder nadelen van echt houten vloerdelen. Het werkt nauwelijks, geeft geen kieren en hoeft niet gelijmd te worden. Deze laminaatdelen zijn bij uitstek geschikt voor grote ruimtes of om kleine vertrekken groter te laten lijken. Met het slimme kantelkliksysteem en de lange lengtes legt u deze vloer snel en eenvoudig. Alle overige voordelen van laminaat zoals eenvoudig schoon te houden, gemakkelijk in onderhoud zijn ook bij dit product van toepassing.

• In 3 houtdecors (wit eiken, frans eiken en coutry eiken).
• Afmeting (lxbxd): 1845x188x12 mm.
• Inhoud per pak: ca. 1.39 m2 (4 lamellen).

De garantie is 15 jaar en de vloer is geschikt voor intensief woongebruik en licht commercieel gebruik.

GAMMA KLIKLAMINAAT STYLE MET TEGELSTRUCTUUR
Deze kliklaminaat tegels laten je niet koud. Ze combineren de gevoelstemperatuur van hout met de uitstraling van echte natuurstenen tegels. Elk paneel bevat het patroon van 4 tegels. Dit patroon in combinatie met het kantelkliksysteem zorgt in een handomdraai voor een gemakkelijk te leggen vloer. Er wordt geen lijm gebruikt wat het leggen schoon en prettig houdt in vergelijking met echte tegels.

• In 3 decors (wit, black pearl en leisteen).
Leisteen en wit:
• Afmeting (lxbxd): 1282x321x8 mm.
• Inhoud per pak: ca. 2.06 m2 (5 lamellen).
Black pearl:
• Afmeting (lxbxd): 1190x393x8 mm.
• Inhoud per pak: ca. 1.87 m2 (4 lamellen).

De garantie is 15 jaar en de vloer is geschikt voor intensief woongebruik en licht commercieel gebruik.

KLIKLAMINAAT PURE MET HOUTSTRUCTUUR
Met een vloer uit de Pure collection kiest u voor sfeer en rust. De structuur en kleuren zijn zorgvuldig geselecteerd, waardoor uw vloer een pure uitstraling heeft. Dankzij een Pure laminaat vloer komt uw interieur nog beter tot zijn recht. Uw kamer zal een plek zijn om puur te genieten.

• In 3 decors (white, silk en moss).
• Afmeting (lxbxd): 1380x116x8 mm.
• Inhoud per pak: ca. 1.92 m2 (12 lamellen).

Dit laminaat heeft een garantie van 15 jaar en is geschikt voor intensief woongebruik en licht commercieel gebruik.

KLIKLAMINAAT JAN DES BOUVRIE
Kleur brengt licht in uw leven. Maar kleur is pas kleur naast wit. Laat u inspireren door de prachtige collectie laminaatvloeren van Jan des Bouvrie. Uitgevoerd in 3 basistinten die u de mogelijkheid geven uw eigen sfeer te creëren.


• In 3 decors (wit, wit eiken en antraciet eiken).
• Afmeting (lxbxd): 1380x193x7 mm.
• Inhoud per pak ca. 2.13 m² (8 lamellen)

De garantie op dit laminaat is 15 jaar en de vloer is geschikt voor intensief woongebruik en licht commercieel gebruik.

KLIKLAMINAAT LIFETIME 25
Exclusief in het assortiment van GAMMA is LifETIMe 25. Een speciaal voor u samengesteld assortiment geïnspireerd op de natuur en geproduceerd met de meest uiteenlopende technologieën. De laminaatvloeren in dit topsegment zijn voorzien van een geluidsdempende onderlaag, V-groef, natuurgetrouwe houtstructuur en 25 jaar garantie.

• In 6 naturel decors (shell, sand, clay, leaf, tree en earth).
• Afmeting (lxbxd): 1285x192x10 mm.
• Inhoud per pak ca. 1.73 m² (7 lamellen).

De garantie is liefst 25 jaar en de vloer is geschikt voor intensief woongebruik en normaal commercieel gebruik.

PRIJZEN LAMINAAT GAMMA
Gamma laminaat is er in verschillende prijsklassen. Zo is kliklaminaat Basic verkrijgbaar voor een adviesprijs van €24,73 en kan het Jan des Bouvrie laminaat aangeschaft worden voor €29,80.

Het LiFETIMe25 kliklaminaat is verkrijgbaar voor €51,79. Daar tegen biedt Gamma ook goedkoop laminaat. Zo kost OK Kliklaminaat €14,97 en loopt er momenteel (tot 3 oktober) een aanbieding voor €13,99. Voor alle actuele prijzen en aanbiedingen verwijzen wij u naar de winkel of de website van Gamma.

ONDERVLOEREN LAMINAAT GAMMA
GAMMA biedt u een totaal assortiment aan ondervloeren in tegels of op rol. Let bij de keuze op de volgende specificaties:

1. Geluidsreductie (aantal dB)
2. Vocht- en dampdichtheid
3. Egaliserend vermogen
4. Warmte-isolatie

U treft deze specificaties aan op de verpakkingen van de ondervloeren. Het High Comfort ondervloerenaanbod van Gamma bestaat uit Alupete, Isofast, Thermobase gold, Isofelt en Isofelt plus. Kijk voor meer informatie op de website van Gamma.

PLINTEN EN ACCESSOIRES
Uiteraard biedt Gamma ook een ruim aanbod van plinten en accessoires voor het leggen van een laminaat vloer. Voor elke vloer is er een bijpassende plint, zoals plakplinten en Europlinten. Andere benodigdheden zijn onder meer een laminaatsnijder, een plintenschaar en Colorfill, waarmee de laminaatvloer gerepareerd kan worden.

Alsof het allemaal nog niet genoeg is komt Gamma ook met een uitgebreide leginstructie voor laminaat, inclusief boodschappenlijstje voor het benodigde gereedschap. Bekijk dit alles op de website www.gamma.com.

Bron: Gamma