Uitgebreid assortiment laminaat bij Formido

Formido biedt een uitgebreid assortiment laminaatvloeren, waaronder de eigen merken Baseline en Sencys.

Het laminaat bij Formido kenmerkt zich door een uitgebreid assortiment in eigentijdse decors, tegen een betaalbare prijs. Uw lokale Formido vestiging kan u alles vertellen over de nieuwste decoren en merken en u adviseren in bijbehorende plinten, ondervloeren en accessoires.

Laminaat
Het Formido laminaat wordt gekenmerkt door trendy decors voor een prima prijs. Formido verkoopt een uitgebreid assortiment van eigen merken Baseline en Sencys en de merken Cando en Laurentian. Formido verkoopt laminaatvloeren in 2 gebruiksklassen: voor licht, maar ook voor normaal kantoorgebruik.

Ondervloeren en plinten
Ook in de ondervloeren en plinten heeft Formido een uitgebreid assortiment. Zo is er een ondervloer die een voldoende hoge geluidsisolatie heeft, waarmee deze speciaal geschikt is voor appartementen. Daarnaast heeft Formido naast 24 mm brede plakplinten in ons Baseline en Sencys assortiment ook extra brede 34 mm plakplinten.

Accessoires
Om het laminaat leggen te vergemakkelijken kunt u een aantal handige accessoires kopen bij Formido: een legset om het laminaat strak en met voldoende ruimte langs de wanden te leggen en een plintenschaar om de plakplinten makkelijk verstek te knippen.

Bron: Formido