Quick-Step laminaat bij Praxis

praxis quick stepSinds mei 2010 is er ook Quick-Step laminaat verkrijgbaar bij de Praxis.

In alle winkels is er een ruim assortiment van deze design laminaatvloeren.

Quick-Step laminaat is één van de bekenste merken (denk ook aan de sponsoring van de wielerploeg) en vanaf 22 mei verkrijgbaar in alle winkels van Praxis.

Het assortiment bestaat uit de collecties Rondino, Ritmo, Moderato en Adante, waarbij de kwalitatief hoogstaande Quick-Step laminaatvloeren beschikbaar is voor elk budget.

SCRATCH GUARD
Het Quick-Step laminaat is voorzien van een speciale techniek, die krasjes op de oppervlakte voorkomt.

Deze Scratch Guard versterkt de oppervlakte van de beschermlaag en maakt het laminaat tot liefst 10 keer beter bestand tegen krassen dan vloeren die niet behandeld zijn met Scratch Guard.

Dankzij deze langdurige bescherming blijft de Quick-Step vloer jarenlang net zo mooi als op de eerste dag, aldus Praxis.

MAKKELIJK PLAATSEN
Het Quick-Step laminaat is makkelijk te plaatsen dankzij het door de producent ontwikkelde Uniclic kliksysteem, waarop Quick-Step een patent heeft. Hierdoor kunnen de laminaatpanelen op de lange en op de kopse kant verticaal of horizontaal in elkaar gezet worden. Het leggen gebeurt dankzij het unieke kliksysteem in één beweging snel en vooral ook makkelijk.

Belangrijk is ook de levenslange garantie die Quick-Step geeft op het Uniclic systeem in het geval van niet-commercieel gebruik.


Bij Praxis zijn verder ook speciale Quick-Step plinten verkrijgbaar, net als Quick-Step ondervloer, die tevens te gebruiken is in combinatie met vloerverwarming. Ook worden er voor de goede plaatsing van het laminaat speciale Quick-Step gereedschappen geleverd, waaronder een slagijzer, een Uniclic stootblok en 40 afstandhouders (zie afbeelding, bron: Praxis).

MEER LAMINAAT
Behalve Quick-Step laminaat kun je bij Praxis uiteraard ook terecht voor veel meer verschillende laminaatmerken en soorten, waaronder Pergo en Sencys kliklaminaat.

Sencys Excellence kliklaminaat is het topmerk van Praxis en is voorzien van een zwart/zilveren logo, waarmee aangegeven wordt dat het product zich kwalitatief en qua innovatie onderscheidt. Het laminaat is van de hoogste kwaliteit en heeft een garantie tot 25 jaar.

Pergo Kliklaminaat
van Praxis ziet er altijd als nieuw uit en combineert een prachtig ontwerp met een uitzonderlijke slijtvastheid. Er geldt dan ook niet voor niets een garantie van 25 jaar op dit laminaat.

In de Praxis-winkels kunt u terecht voor de gehele laminaatcollectie.

ANDERE BENODIGDHEDEN
Behalve een uitgebreide collectie laminaat en andere vloerbedekking kunt u bij de Praxis ook terecht voor vele assecoires, zoals plinten, lijm, gereedschappen voor het leggen van uw laminaatvloer en nog veel meer.

Bron: www.praxis.nl