Laminaat en parket gratis gelegd bij Roobol

Roobol heeft momenteel acties voor het gratis leggen van zowel laminaat als parket.

Drie soorten laminaat en één soort parketvloer wordt bij aanschaf gratis gelegd.

Op de website van wooninrichter Roobol is staat momenteel een parket- en laminaatactie, waarbij er voor diverse soorten vloeren sprake is van gratis leggen.

PARKET GRATIS GELEGD
Zo geldt momenteel dat de parketvloer Robuust gratis gelegd wordt. Robuust is gemaakt van 'extra rustieke' lamel vloerdelen voorzien van een V-groef. De dikte van het parket is 15 mm bij een lengte van 183 centimeter.


De gratis leggen aanbieding geldt voor twee populaire geoliede uitvoeringen: wit of naturel. Robuust parket is geschikt voor in het hele huis en heeft een garantie van 5 jaar.

De prijs is momenteel €44,95 per vierkante meter, inclusief gratis leggen. Normaal kost deze parketvloer €65,45 p/m2, uitgaande van legkosten van €15,50.

LAMINAAT GRATIS GELEGD
Voor laminaat heeft Roobol momenteel drie aanbiedingen op de website voor gratis leggen. Het gaat om Forest-loc laminaat, Variant-4 laminaat en Castle XL laminaat.

Roobol geeft niet alleen garantie op het laminaat (8 jaar) maar ook op het leggen van de laminaat vloer.

Voor laminaat Forest-loc geldt een garantie van 10 jaar. De kosten zijn €19,95 per vierkante meter, inclusief gratis leggen.

Voor Variant-4 laminaat ('geeft het gevoel van een echte houten vloer') geldt een garantie van 15 jaar. Dit laminaat wordt gratis gelegd voor €24,95 per m².

Ook Castle XL laminaat kent een garantie van 15 jaar. Dit brede laminaat is van topkwaliteit en is aan twee zijden voorzien van een V-groef. Het wordt gratis gelegd voor €27,95 per m². In tegenstelling tot Forest-loc en Variant-4 is Castle XL behalve voor intensief intensief woongebruik ook geschikt voor commercieel gebruik. De eerste twee soorten laminaat zijn volgens Roobol geschikt voor licht commercieel gebruik.


Het handige van de website van Roobol is dat je gelijk kunt uitrekenen hoeveel je kwijt bent voor de bovenstaande parket- en laminaatvloeren. Middels een handige rekenmodule kun je aangeven hoeveel m² je nodig hebt, welke ondervloer (zie actievoorwaarden hieronder), hoeveel plinten etc.

ACTIEVOORWAARDEN
Om in aanmerking te komen voor gratis leggen gelden er een aantal voorwaarden. Zo dient de desbetreffende ruimte minstens 20 m² te zijn en dient er verplicht een Roobol ondervloer bij het laminaat aangeschaft te worden. De excel ondervloer is er voor €8,73 per m², terwijl de Silver underlay ondervloer €3,75 per m² kost.
Het gratis leggen gebeurt alleen als de ruimte leeg en stoffeerklaar (droog en vlak) is. Tot slot valt het plaatsen van plinten niet onder de actievoorwaarden. Hiervoor rekent Roobol plaatsloon.

Roobol heeft zelf ongeveer tachtig ervaren stoffeerders in dienst, die allemaal intern zijn opgeleid door het bedrijf.

Behalve de hierboven genoemde laminaat- en parketvloeren heeft Roobol nog veel meer soorten laminaat en parket in huis, inclusief de bekende merken Berryfloor en Quickstep.

In één van de meer dan 50 vestigingen kunt u behalve uw nieuwe parket- of laminaatvloer ook terecht voor vinyl vloerbedekking, tapijten, gordijnen en vitrages, zonnewering etc.

Bron: Roobol