Aanbieders goedkope laminaat vloeren

Veel aanbieders van laminaat hebben een breed prijsassortiment varierend van goedkoop naar duur. Uiteraard is het goedkopere laminaat vaak van een mindere kwaliteit, waardoor goedkoop niet altijd duurkoop is.

Bij Leen Bakker is laminaat verkrijgbaar vanaf €9,90 per pak van 2,48 m2, en is de goedkoopste ondervloer Calypso verkrijgbaar voor €12,99 per 5 m2.

Ook de Praxis biedt goedkope laminaat vloeren aan en heeft bovendien op zijn website een handige klusadviseur die u helpt aan alle benodigde informatie voordat u uw laminaatvloer gaat leggen.

Ook aanbieders als Gamma en Carpetright bieden goedkoop laminaat aan, maar vermelden hun prijzen niet op de website, net als Praxis.

Het is belangrijk, zoals eerder gezegd, goed na te denken over uw aankoop, want als de vloer eenmaal ligt is deze niet makkelijk meer te vervangen aangezien u al uw meubels etc. al geplaatst heeft.

Als u achteraf bent gegaan voor een erg goedkope laminaatvloer, kunt u hier snel spijt van krijgen als blijkt dat deze snel krast, er stukjes afbreken, of als deze niet goed aansluit.

Uiteraard is niet elke goedkope vloer van een mindere kwaliteit, dus doe eerst goed uw huiswerk voordat u overgaat tot de aankoop van uw laminaat vloer!

Zorg dat u genoeg informatie inwint en kijk ook vooral naar de garantietermijn. Goedkopere laminaatvloeren hebben vaak een beperkte garantie, terwijl topkwaliteit laminaat een fabrieksgarantie heeft van wel 25 jaar.